Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne finder anvendelse på køb af varer på Hornbækslagteren.dk 

Hornbækslagteren.dk ejes og drives af Gilleleje Brugsforening a.m.b.a., CVR. 17 51 06 14, Parkvej 1, 3250 Gilleleje. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a. har en franchiseaftale med Coop Danmark A/S CVR. 26259495 om, at drive SuperBrugsen Gilleleje. Når du handler på Hornbækslagteren.dk sker handlen juridisk med Coop Danmark A/S og betalingen går ligeledes til Coop Danmark A/S. 

Det er SuperBrugsen Hornbæk slagterafdeling der er ansvarlig for udlevering af varerne, hvorfor eventuelle reklamationer og returnering af varer skal ske til SuperBrugsen Hornbæk på nedenstående vilkår.

Generelle oplysninger 

Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.
CVR. nr. 17 51 06 14 
Sauntevej 1
3100 Hornbæk
Mail: info@hornbaekslagteren.dk 
Telefonnummer 49 70 19 84

 

Betaling og priser

Alle priser hos Hornbækslagteren.dk er inkl. moms. Vi modtager kontant betaling ved afhentning hos slagteren.
Ved varer hvor kunden bestiller efter vægt, tages der forbehold for, at der kan være et rimeligt udsving (+/- 15%) på størrelsen af udskæringen. Her vil kiloprisen være afgørende for den endelige pris ved afhentning.

Bestilling

Hvis ikke andet er angivet, skal alle bestillinger være angivet senest 3 hverdage før afhentning.

Afhentning 

Du afhenter din ordre i Super Brugsen på Sauntevej 1 hos slagteren inde i butikken.

Ændringer til din ordre

Ændring af webshop ordrer kan kun foretages og er kun gældende ved fremsendelse af mail til: info@hornbaekslagteren.dk 

Fortrydelse 

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på køb af varer gennem shoppen.

Der tilbydes dog alligevel fortrydelsesret på følgende præmisser:
Kundens ønske om brug af fortrydelsesret, skal være os i hænde senest 3 hverdage inden levering. Meddelelsen skal gives på: info@hornbaekslagteren.dk eller ved at benytte nedenstående standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Bestillingen kan ikke fortrydes blot ved at undlade afhentning af den afgivne ordrer. Bliver bestillingen ikke afhentet vil Super Brugsen Hornbæk gøre brug af sin ret, til at fremsende faktura for den afgivne ordre.

Returnering af emballage

Er der udlånt service, emballage eller transportkasser, bedes de afleveres igen hurtigst muligt til slagteren, senest indenfor 3 hverdage. Herefter faktureres kunden for det udlåntes værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb i forhold til vores fortrydelsesbetingelser, refunderer vi det fulde beløb. Uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Reklamationsret 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Vær opmærksom på, at reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed.

Hvis dine varer mod forventning ikke til fulde levet op til dine forventninger, bedes du gøre os opmærksom på dette indenfor 12 timer efter du har modtaget varerne, og gerne før.

Kontakt i det tilfælde på info@hornbaekslagteren.dk.

Persondatapolitik 

For at man kan bestille og købe varer eller tjenesteydelser hos Gilleleje Brugsforening a.m.b.a, skal man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

 

Ved deltagelse i konkurrencer og ved tilmelding til nyhedsbreve registreres personlige oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Oplysningerne transmitteres krypteret. Som registreret hos Gilleleje Brugsforening a.m.b.a har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gilleleje Brugsforening a.m.b.a via mail til info@hornbaekslagteren.dk

Personoplysningerne registreres hos Gilleleje Brugsforening a.m.b.a og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at Gilleleje Brugsforening a.m.b.a har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos Gilleleje Brugsforening a.m.b.a’s hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a’s servere og statistiksystemer varetages af Gilleleje Brugsforening a.m.b.a IT-leverandører.

Gilleleje Brugsforening a.m.b.a indsamler oplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer og tjenesteydelser. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a foretager automatiseret behandling af kunde- og købsdata og profilering af kunder med henblik på at kunne målrette tilbud og kommunikation bedst muligt til den enkelte kunde.


Når du bestiller varer i vores butik, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (din og evt. modtagers navn og adresse, kommentar, din e-mail adresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer.
Oplysningerne registreres i vores database. Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug.
Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a har adgang til disse oplysninger.
Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger.

Vores website kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine. Oplysningerne opbevares ukrypteret i vores database.
Som registreret bruger har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. www.forbrug.dk 
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

SuperBrugsen Gilleleje og derved Hornbaekslagteren.dk forbeholder sig ophavsretten til alle billeder og al tekst på dette site.

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til: 
SuperBrugsen Hornbæk 
Sauntevej 1 
3100 Hornbæk
E-mail: info@hornbaekslagteren.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: _______________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________

Modtaget den:_______________________________

Dit navn: ________________________________________________________________________________

Din adresse: ____________________________________________________________________________________

Din underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): ____________________________________________________________________________________

 

Dato: __________________________

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18 december 2018